Kehribar Bebek Kolyesinin Faydaları Nelerdir

Bebekler doğduğu andan itibaren çokça gelişim göstermektedir. Bu gelişimleri bazen çok ağrı verici, uzun süreli olabilir. Özellikle hızla büyüyen çocuklar ve henüz sıkıntısını anlatamayan bebekler için çok daha zor bir süreç. Diş çıkarma, yürüme, yetişkinlerde üst solunum yolları rahatsızlıkları, sıkıntı, stres gibi durumlarda tedavi amaçlı ilaç ve tedavilerin yanı sıra alternatif tıp olarak şifalı taşlar bulunur. En önemlilerinden biri olan kehribar taşı doğal taş, şifalı taş olarak çokça tercih edilir. Bebekler ve yetişkinlerde de sıklıkla kullanılır.

Kehribar Taşının Faydaları Nelerdir?

Ağrıyı azaltır, sakinleştirir ve huzursuzluğu alması ile bilinir. Orijinal ve sertifikalı şekilde satılır. Aldığımız doğal taş gerçek kehribar taşı olmalıdır. Bebeklerin diş çıkarma dönemi oldukça zor geçmektedir. Bu dönemde ki huzursuzluk, ağrı ve salya akmasını önler. İçeriğinde doğal asit bulunur. Bu asit bebeğin vücudu ile temas ederek salgılanır. Bu sayede huzurlu, acıyı hafifleten bir taş olur. Faydaları;

• Ağrıyı azaltır ve salya akmasını azaltır.

• Kulak, boğaz gibi ağrılara iyi gelir.

• Kolik olan bebekleri sakinleştirir,

• Gaz sancılarına iyi gelir.

• Rahat ve güvenli şekilde uykuya dalar.

Bebeklerin sadece diş değil, yürüme durumuna karşın ayak bileğine de takılır.

Yetişkinlerde Kehribar Taşının Faydaları Nelerdir?

Kehribar taşı birçok hastalığa iyi gelmesi ile bilinir. Yetişkin kişiler de sıklıkla kullanır ve satın alır. Bağışıklığı güçlendirerek hastalıklara karşı korur. Olası üst solunum yolları rahatsızlıklarına karşı korur. Migren ve diş rahatsızlığında kullanılır. Depresyon, üzüntü, lohusa gibi dönemlerde oluşan sıkıntı ve mutsuzluğu da giderir.

Kehribar Taşının Fiyatları Ve Orijinal Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Kehribar kolyenin piyasa satış fiyatları 100-200 lira arasında değişmektedir. Orijinal ve sertifikalı taşı ateş tutulduğu zaman çam kokusu yayar. Aynı zamanda oldukça basit tuzlu suyu yöntemi ile de test edilebilir. Bir kabın içerisini su ile doldurup içerisine bir miktar tuz atılıp karıştırılır, taşlar bu tuzlu suyun içine atılır. Orijinal taşlar suyun üst kısmında yüzer, sahte olanlar ise dibe çökecektir.